2024-11-04
想试下d新餐厅,系荃湾广场B1 见到呢间餐厅用餐环境几舒服,就拣佢试试🙋🏻♀️🍽️Handmade Pizza Set先黎一个handmade pizza set, 个set包左黑松露牛肝菌蘑菇汤,兰王蛋素烟肉凯撒沙律,牛面颊墨西哥馅饼,黑松露雪山芝士炸薯条+冻柠茶&茉莉绿茶🍽️黑松露牛肝菌蘑菇汤个汤浓郁但唔会太浓稠, 面包好脆同好香蒜味🍽️兰王蛋素烟肉凯撒沙律沙律系新鲜既🍽️牛面颊墨西哥馅饼呢个我同朋友都好钟意,个饼厚度适中,馅料分量同味道都刚刚好,牛面颊加埋芝士同d配菜,味道平衡丰富又唔会漏,推!🍽️黑松露雪山芝士炸薯条薯条条条炸得够脆👍🏻呢样我觉得好重要,平时食好多时都会失望。分量都几多,但我地一条又一条,唔觉唔觉都食晒其实个set都已经够2个人食,但我friend特别肚饿同觉得d野都几好食,所以又加多个兰王蛋卡邦尼意粉🍽️兰王蛋卡邦尼意粉卖相好缤纷,summer海滩风,意粉煮得刚好,好有口感,烟肉唔系一片片好薄好干个种,系一粒粒淋身d,咬落有油香👍🏻推!💁🏻♀️见到门口有图案伴碟,应该庆祝生日会帮客人画样样野食都好唔错,下次会想试下佢既海鲜盘😁
🍽️Handmade Pizza Set
🍽️黑松露牛肝菌蘑菇汤
个汤浓郁但唔会太浓稠, 面包好脆同好香蒜味
🍽️兰王蛋素烟肉凯撒沙律
沙律系新鲜既
🍽️牛面颊墨西哥馅饼
🍽️黑松露雪山芝士炸薯条
🍽️兰王蛋卡邦尼意粉
💁🏻♀️见到门口有图案伴碟,应该庆祝生日会帮客人画
样样野食都好唔错,下次会想试下佢既海鲜盘😁