2023-08-22 210 浏览
行完商场落地下,就见到呢间串烧舖,比起一般串烧舖,佢干净企理,食得放心。🥢 蒜蓉粉丝扇贝 🔥平时好钟意食扇贝,冇谂过响串烧舖都有得食,水准拍得住海鲜酒家。点左两份 🍽 原味 ➕加芝士🧀 新鲜!爽甜!再加上秘制汁捞粉丝,🥢 原条茄子 🍆好想同屋企人分享美食,本来想外卖扇贝返去,但店主话外卖返到去无咁好食,就推介呢个原条茄子。哗!!!冇谂过真系一条完整至少八吋长嘅茄子 🍆 份量十足 👍🏻👍🏻👍🏻 平平无奇嘅茄子,可以化腐朽为神奇,劲好食 😋😋😋🥢 捞面🍜觉得店主好细心 💕 食物多元化🌈 万一食完几转串烧都唔够饱,整返碗捞面就啱啱好。仲有两款size俾你拣,好贴心 👍🏻👍🏻👍🏻 捞面好香,感觉系正宗嘅印尼捞面,好似以前印佣姐姐煮俾我食嘅味道,好好味😋大热天时食串烧,配返一樽冰冻嘅菊花茶,大满足 🤩🤩🤩

🥢 蒜蓉粉丝扇贝 🔥

🥢 原条茄子 🍆

🥢 捞面🍜

大热天时食串烧,配返一樽冰冻嘅菊花茶,大满足 🤩🤩🤩
  • 蒜蓉粉丝扇贝
  • 烧 原条茄子 🍆