🧡 Please follow my IG : orororenji✦ 腐乳吉列猪扒竹炭汉堡话说其实我唔食腐乳,但问左店员,原来系块猪扒用佢地嘅腐乳腌料制成,好似几特别咁所以就试下,一黎到 哗!个样好吸引同埋好香呀~块猪扒劲大块!我一开头就咁拎左块猪扒出黎食,好淋身出面又脆脆,系食到腐乳味但系又唔会接受唔到,我甚至乎觉得好好食XD 之后夹返落个包到食都好好味,个包又软熟,超推荐!✦ 芝士粟米棒切到好方便食嘅Size,叠到高高咁几好睇几吸引,然后芝士嘅咸香配埋粟米嘅香甜,简单得黎又好味!✦ 大头虾干烧忌廉酱意大利面超好食!意粉弹牙又挂汁,个汁嘅味道岩岩好,除左有只大头虾之外,入面仲有d虾,爽口好味。✦ 柠檬蛋白霜CroffleCroffle好酥脆,柠檬蛋白霜酸酸甜甜咁,完全解左食完野嘅油腻咁,正!✦ 士多啤梨乳酪沙冰酸酸meme,饮到士多啤梨嘅核,feel到好fresh同埋鲜甜嘅。✦ 朱古力奶泡个样好睇,叫左少甜真系无乜甜几好,朱古力味唔算好浓但都ok,烧棉花糖正正(〃ω〃)本系Boon嘅姊妹店,食物质素完全唔担心,QR Code落单更加方便,服务又好,价钱又唔贵,推荐大家去试下♡

✦ 腐乳吉列猪扒竹炭汉堡

✦ 芝士粟米棒