2024-06-14 132 浏览
今次就嚟到旺角食烧肉,呢间烧肉自己已经回访咗超多次👍🏻佢啲和牛真系好靓🤩就算系Round Two雪花纹都系好平均😋佢啲质素都几稳定~坐位方面亦都好阔落坐得好舒服🥰尚八和牛放题($598)和牛三角净系睇个花纹已经系超靓,烧完之后食落去真系一啖爆油,超满足!和牛外腿咁呢块肉侧边会少少似西冷咁有块肥膏,佢啲雪花纹会相对冇咁密,但系食落去都系一口爆汁,除此之外,佢系属于有筋嘅部位,钟意脆口嘅,你可以拣呢一款🥰和牛前肩呢块肉都系有少少似西冷肥膏会比较多,食落去口感偏,佢就冇𠮶种爆汁嘅感觉,同埋会比较油少少~和牛薄烧佢系属于冇咁油嘅种类~虽然叫薄烧,但啲肉都系有厚度,食得到好香嘅肉味~攞嚟饮柚子盐唔系特别好食呀嘛和牛西冷我会形容佢为一个害羞嘅少女,食到肉味又食到少少爆汁嘅感觉🥰仲有好多海鲜可以选择,例如有扇贝、生蚝、海虾等等😋俾多个场外资讯大家🤣记得要Join佢哋嘅会员,除咗会有限定和牛送俾大家之外🤩仲会享有一次「正价烧肉变小童价,再半价嘅优惠」讲紧百几蚊可以食和牛放题😱

尚八和牛放题($598)
和牛三角

和牛外腿

和牛前肩

和牛薄烧

和牛西冷
我会形容佢为一个害羞嘅少女,食到肉味又食到少少爆汁嘅感觉🥰

仲有好多海鲜可以选择,例如有扇贝、生蚝、海虾等等😋