2022-12-09
天气冻冻地,响上环收工,即刻响附近揾野食~~RevTime殇城逆流,个名好特别,气氛又几好,试下先🥳.。龙虾浓汤煮青口:哗!$108有咁大盘,性价比超高!!!龙虾浓汤略带咸香,青口几juicy几好肉,两个人share一大碟,真系超满足🥳🥳.。法式顶级牛肩CAB Angus:牛肩肉味几香浓,最钟意佢嘅肉质几嫩滑,调味啱啱好,乜都唔洗沾,已经好好味~~最特别嘅系:薯条/薯蓉/沙律菜都系可以无限添食嘅~~巧抵丫!👏🏻👏🏻👏🏻.。殇城逆流招牌蛋糕:冻冰冰,食多件cake暖下肚~~招牌蛋糕果然名不虚传,上层嘅朱古力非常香滑,仲有脆脆饼底,口感唔错,而且唔会甜到漏,啱啱好👍🏻👍🏻.。冷萃咖啡:一般嘅冷萃咖啡比较淡口,朋友赞呢壶冷萃咖啡好够咖啡味👍🏻.。Daily Milkshake(花生酱 + 海盐):我钟意食花生酱,又钟意有海盐嘅饮品,呢杯milkshake有好浓嘅花生酱味(平时好少饮得到),加埋咸咸地嘅海盐,撞出黎嘅味道好啱我口味,推介👍🏻👍🏻👍🏻