2022-11-10
好人无去开太古呢头, 见呢间小店都几多人食, 就试一试!二人餐只系$338, 岩晒懒人唔洗拣~首先可以拣小食拼盘, 本身以为拣2款, 点知原来系3款! 真系超大碟!我地拣左虾饼, 虾多士同埋鸡锤, 个虾饼虽然薄薄地, 不过好弹牙, 好好食!虾多士都好松化, 鸡锤好辣不过好惹味!沙律系餐包埋既, 有大树波罗, 好少系沙律上面出现, 好SURPRISE, 个沙律汁酸酸甜甜好开胃!主菜方面我地拣左炸鸡脾配椰浆饭, 个炸鸡脾超大只, 炸得好香脆, 入面仲有汁既, 椰浆饭除左好香椰浆味, 仲有一阵班兰味, 所以比平时既好食!另1款我地拣左沙律, 其实食完个拼盘已经好饱, 呢个沙律都系好清新, 鸡胸亦都好大件!!饮品我地试左FRUIT PUNCH同埋呀参梳打, 饮落好似山渣, 酸酸味味~甜品本身想试咖央多士不过卖晒 试到最后一份糕点, 好香班兰味, 都好好食!
好人无去开太古呢头, 见呢间小店都几多人食, 就试一试!
二人餐只系$338, 岩晒懒人唔洗拣~