2019-11-29
今日食呢间串烧店,真系十分之推荐!今日同老公放工都超级之肚饿,揾左呢间串烧店来食🍢🍡上到去,唔需要等位,餐厅有卡位,以深楬色装修为主,在挂上红蓝白灯笼,好有日本风🏮🏮系好肚饿之下,我哋点在21个项目,有啲点两串,有啲一串share, 想讲呢度的选择比出面都好多👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼一张A4 size嘅order纸,两边都填得满满的,有点选择困难,选了很多厨师推介😹😹嘢食来得好快,整体来讲所有串烧都好好食🤤🤤🤤即叫即烧,嚟到都是热辣辣的,而且味道适中,不会过咸👍🏼👍🏼👍🏼除咗传统串烧店有的款式之外,呢度仲有好多创新款式,例如鸡皮墨鱼滑,免治鸡肉酿冬菇,烧软骨免治鸡肉棒(仲有生鸡蛋沟鼓油汁,配合起上来,唔咸又有鸡蛋香滑👍🏼👍🏼)仲有海苔黑豚肉鹌鹑蛋🤩🤩盐烧豚肉荔枝卷, 猪肉配合左荔枝,口味好清新👍🏼👍🏼👍🏼其实样样野都好好食,而且仲做紧生碑优惠,买一送一,系Sapporo🍻串烧配啤酒真系一流🤤🤤🤤🤤🤤最令人惊喜系,饮饱食醉,埋单都系404!真系好抵食😍😍😍🥰🥰🥰
今日同老公放工都超级之肚饿,揾左呢间串烧店来食🍢🍡
除咗传统串烧店有的款式之外,呢度仲有好多创新款式,例如鸡皮墨鱼滑, 免治鸡肉酿冬菇,烧软骨免治鸡肉棒(仲有生鸡蛋沟鼓油汁,配合起上来,唔咸又有鸡蛋香滑👍🏼👍🏼)
仲有海苔黑豚肉鹌鹑蛋🤩🤩
盐烧豚肉荔枝卷, 猪肉配合左荔枝,口味好清新👍🏼👍🏼👍🏼
串烧配啤酒真系一流🤤🤤🤤🤤🤤
最令人惊喜系,饮饱食醉,埋单都系404!
真系好抵食😍😍😍🥰🥰🥰