2019-08-16
系旺角买完野之后就是但上左一野Cafe 开餐!估唔到呢度都算几大!而且都有好多 card game 玩!可惜今次只系两个人黎,都玩唔到d乜game, 下次再多d人黎先再玩啦!今次黎医下个肚仔先另一个估唔到就系原来无论食物同饮品都几多选择下㖞!正!薄荷朱古力 HK$42Oreo 朱古力曲奇奶昔 HK$52饮品不是太甜又够大杯蒜香鸡翼并蜜糖鸡翼 HK$68/8只鸡翼可以四只蒜香鸡翼并四只蜜糖鸡翼!甘就可以一次过满足晒两个愿望了!蒜香味够香脆惹味,蜜糖味甜甜地几好食!必点之选!肉肠并盘 (小) HK$88肉肠并盘卖相都唔错的!而且有四款唔同嘅肠仔,四款肠仔都几好食的!黑松露海虾带子意大利饭 HK$128呢碟意大利饭有成四只虾同三粒带子,的确非常之足料,而且饭够黏又够软,绝对啱晒我口味!日式饺子 HK$55一碟有成八粒之多!真心抵食!又够皮薄馅靓!对唔喜欢食炸嘢嘅我地,的确系一个不错嘅选择!正呀!总括而言!呢间Cafe 嘅食物算是抵食夹大件!而且老板娘同店员都好亲切!位又唔会太逼!每枱客都有自己嘅私人室间!
另一个估唔到就系原来无论食物同饮品都几多选择下㖞!正!
薄荷朱古力 HK$42
Oreo 朱古力曲奇奶昔 HK$52