2024-10-26 2156 浏览
最近好多朋友介绍呢间餐厅,见到佢环境唔错,不过淘大花园有少少唔近地铁站,今日咁啱喺九龙湾做嘢,终于可以嚟试吓啦。香煎黑椒脆皮猪手呢道菜真系一个惊喜,猪手外皮煎得金黄酥脆,内里保持咗鲜嫩多汁。黑椒嘅辛香同猪手嘅油香完美结合,每一啖都系味觉嘅享受。呢道菜嘅份量十足,味道浓郁,绝对系餐桌上嘅焦点。日式西京烧比目鱼扒呢道菜选用咗新鲜嘅比目鱼,经过西京味噌嘅腌制同烧烤,鱼肉鲜美嫩滑,味噌嘅香气渗透到鱼肉入面,每一口都充满咗浓郁嘅和风味道。呢道菜唔单止系视觉同味觉嘅享受,仲有浓厚嘅文化气息。玫瑰荔枝梳打梳打水带有微微嘅气泡感,再配上玫瑰同荔枝嘅香甜味道,成杯饮品充满咗浪漫嘅气息。呢款饮品唔单止清爽解渴,仲非常适合作为正餐嘅搭配,令用餐过程更加愉快。蒲烧鳗鱼鳗鱼经过烧烤,外层刷上特制嘅蒲烧酱汁,香甜可口,鳗鱼肉质鲜嫩,入口即化。呢道菜简单而不失精致,每一口都能感受到厨师嘅用心。经典安格斯牛肉汉堡汉堡包入面夹住咗多汁嘅安格斯牛肉扒,加上新鲜嘅蔬菜同特制嘅酱料,每一口都充满咗丰富嘅味道同口感。呢道汉堡份量十足,非常饱肚,系肉食爱好者嘅不二之选。呢间餐厅真系又平又好食,虽然淘大花园唔系咁方便,但我都一定会

香煎黑椒脆皮猪手

日式西京烧比目鱼扒

玫瑰荔枝梳打

蒲烧鳗鱼

经典安格斯牛肉汉堡

呢间餐厅真系又平又好食,虽然淘大花园唔系咁方便,但我都一定会再嚟食呀。而且佢嘅环境都好舒服,好适合情侣嚟拍拖或者朋友嚟gathering呀。
  • 德国脆皮咸猪手