🚩鉄火堂 (旺角登打士街)💰午餐人均 $80免加一LUNCH SET (星期一 至日 12:00-17:00)呢间系我嘅饭堂, 每次喺附近做完gym我都会嚟食🙊佢嘅LUNCH SET 系最抵食, 因为同晚市其实一模一样但系平30%系我食过𩠌比得最足,𩠌同饭比例平衡, 而且性价比超高👍👍🌟午市自选鱼生丼 @4𩠌 $64/ @5𩠌 $74 免加一配面豉汤✔️蓝鳍吞拿鱼/ ✔️碎葱吞拿鱼/ ✔️火炙左口鱼边/ ✔️火炙三文鱼腩/ ✔️蟹膏吞拿鱼靓赤身颜色, 口感软林浓鱼味同少铁味冇腥味🐟碎葱吞拿鱼油脂丰富配埋葱食好香口火炙左口鱼边🤤🤤系我最爱,油脂超级丰富, 尤其是系烧过入口即溶嘅口感(虽然 写住一份系三片, 但好多时佢都会比多过三片比我!😈)火炙三文鱼腩每次黎都会叫, 通常都好厚身。 但今日呢份好似争少少🙅🏻‍♀️, 好似俾咗皮下位置俾我, 虽然油脂都系咁丰富但系呢个位唔算三文鱼腩吧蟹膏冇得输, 份量好多 最后用黎送饭👍** 櫈底会提供篮比你放袋🎒**店内枱与枱之间空间少,感觉较压迫😵‍💫**良心店💛** 支持信用卡/APPLE PAY🧾
🚩鉄火堂 (旺角登打士街)
💰午餐人均 $80免加一

呢间系我嘅饭堂, 每次喺附近做完gym我都会嚟食🙊
系我食过𩠌比得最足,𩠌同饭比例平衡, 而且性价比超高👍👍

🌟午市自选鱼生丼 @4𩠌 $64/ @5𩠌 $74 免加一
配面豉汤
吞拿鱼靓赤身颜色, 口感软林浓鱼味同少铁味冇腥味🐟
碎葱吞拿鱼油脂丰富配埋葱食好香口
蟹膏冇得输, 份量好多 最后用黎送饭👍

** 櫈底会提供篮比你放袋🎒
**店内枱与枱之间空间少,感觉较压迫😵‍💫
**良心店💛
** 支持信用卡/APPLE PAY🧾