餐厅: 富臨酒家
资讯:

餐厅: 富臨酒家
资讯:

2025-02-21 75 浏览
响openrice呢度买咗佢嘅$988珍味海鲜宴(六位用),真系超级抵,份量十足,远照预期!一上菜就即刻急不及待开餐,醒起嘅时候有啲都食咗大半,冇乜点影到相🙈酱烧琵琶鸭皮热辣辣 皮脆肉嫩灼虾新鲜爽口大大只🦐 童叟无欺虽然冇圣子王但系转咗蒜蓉粉丝蒸带子同样出色有份量回味榄角骨唔会太咸啲薯仔外脆内软好食清蒸龙趸斑一上枱即刻哗出嚟,直情系12人一围饮宴size,大家即刻争住食!大大条真系好惊喜,仲要蒸得火喉啱啱好,鱼肉嫩滑又有鲜味,鱼香四溢令人回味无穷!净系食呢条鱼都抵返晒呀🐟酥炸鲜石蚝真系冇夸张几乎拳头咁大一只,唔系用炸粉充大头鬼㗎,啖啖蚝肉大满足!有机野米炒饭都炒得几香,饭米粒粒分明,有切碎咗嘅菇同埋菜心片,混有少许红米蛋黄莲蓉大桃包真系名副其实,🍑水蜜桃咁大,每一只除咗莲蓉仲有半只蛋黄,不得之了个六人餐真系绝对超值,自己买材料自己煮都唔会系呢个价,食到好饱,食唔晒要打包😆 屋企长辈都好满意,话好似去咗饮宴咁,仲以为好贵要我哋破费,实情系劲抵食😎 忍唔住要上嚟大赞,希望多啲人支持!!街坊酒楼嚟讲服务都唔错,会主动帮你换碟,举手就即刻揾到人,可能有D人会觉得环境嘈咗少少但系热闹有气氛好欢乐

酱烧琵琶鸭皮热辣辣 皮脆肉嫩

灼虾新鲜爽口大大只🦐 童叟无欺

虽然冇圣子王但系转咗蒜蓉粉丝蒸带子同样出色有份量

回味榄角骨唔会太咸啲薯仔外脆内软好食

街坊酒楼嚟讲服务都唔错,会主动帮你换碟,举手就即刻揾到人,可能有D人会觉得环境嘈咗少少但系热闹有气氛好欢乐~ 今次因为食呢个餐发掘咗呢个地方,会再嚟帮衬!

蒜蓉粉丝带子
清蒸龙趸斑