打开餐牌发现选择嘅类别都好多,有拉面,咖喱,白汁,乌冬等嘅选择,可以一次满足多个愿望!餐牌第一页就系炸鸡同拉面,似乎系佢地嘅招牌,咁当然要试下。落单后,等咗大概5-10分钟左右就有得食啦! 东京风黑蒜由酱油拉面 $58黑蒜油拉面汤底相对其他店,甚至出前一丁嘅黑蒜油黎讲,味道较淡一d,反而觉得无咁咸嘅呢个拉面更好食。配料方面有爽脆木耳丝同粟米👍🏻叉烧系薄片嘅,食落都软冧。配半颗溏心蛋,质感几好,蛋白仲有少少稀黏稠状。炸鸡黑豚肉咖喱海军饭 $58而炸鸡黑豚肉咖喱海军饭都好好食,有薯仔洋葱红萝卜,大细份量刚好,好足料拌饭。炸鸡意料之外好食,唔会觉得好热气嘅炸鸡,因为佢嘅外皮唔会好厚炸浆,而入面鸡肉嫩滑,外脆内软~呢个饭升级咗泡菜同冻柠茶,都只系+$10,超级抵食! 如果泡菜份量可以再多d可以拌饭就完美啦。温泉蛋北海道忌廉芝士天使面 $48因为抵食第二日又再食,今次点咗芝士天使面,估唔到日式餐厅都食到天使面。上碟嘅时候见到以为都唔系好多,点知食落原来份量都唔少㖞。有流心蛋系面,再捞埋芝士白汁,亦有萝卜薯仔做配菜。只系呢个真系要趁热食先得,唔系会硬晒。总体黎讲,呢个价钱有咁多选择,升级套餐都只系
东京风黑蒜由酱油拉面 $58
炸鸡黑豚肉咖喱海军饭 $58
温泉蛋北海道忌廉芝士天使面 $48

总体黎讲,呢个价钱有咁多选择,升级套餐都只系$10就有冻柠茶同小菜,晚市黎讲算几抵! 呢排去,用消费卷买满$100 仲送饺子 x 2,有机会会再试😋
2021-08-12
  • 炸鸡