如果你钟意日本菜,呢度嘅寿司一定唔可以错过。我最钟意嘅就系猪骨汤腐皮乌冬配上新鲜即叫即做寿司。猪骨汤熬得非常浓郁,配上腐皮乌冬更加有咬劲。寿司方面,新鲜同新鲜,尤其系活赤贝寿司,真系好新鲜,令人咀嚼后感受到海鲜嘅鲜甜。三文鱼腩同油甘鱼都好滑好鲜美,帆立贝同赤虾都好鲜甜。最后一定要推介番芝士鳗鱼寿司,啲鳗鱼肉好嫩,芝士芝味够,真系好好味。总括黎讲,如果你系日本菜嘅爱好者,呢度嘅猪骨汤腐皮乌冬同寿司绝对值得一试。食物新鲜美味,令人回味无穷。当我哋踏入去嘅时候,店员主动问好,同埋详细介绍菜单同埋点餐方式。当我哋有问题嘅时候,店员就好有耐性咁解答我哋,仲会提供好多好有用嘅建议。喺我哋点餐嘅过程中,店员都好关心我哋嘅需要,仲足够咁提供餐具同埋酱料。当我哋提出意见嘅时候,店员都好正面同埋积极咁回应,仲会好感激同埋尊重我哋嘅意见。呢啲好善意嘅态度真系令我好感动同埋好有尊重感,令我好喜欢呢间寿司店。我觉得一间好嘅餐厅唔止要注重食物嘅质量,仲要注重服务质量同埋顾客体验。店员嘅善意态度可以令顾客感到舒适同埋满足,仲可以增加佢哋对呢间店嘅忠诚度同埋推荐度。总之,我好欣赏呢间寿司店嘅店员善意态度,希望佢哋可以

总之,我好欣赏呢间寿司店嘅店员善意态度,希望佢哋可以继续保持呢样嘅态度,令更多嘅顾客可以享受到一个愉快同埋美好嘅用餐体验。