登登登登!😙我哋又介绍食日本野啦🤪今次介绍嘅呢间系大埔嘅一间平民良心日式小店嚟㗎🤓价钱仲要系非常亲民添!🤪🧊刺身+6件寿司配细牛肉乌冬 $62 8/10(+$6加大乌冬)好抵食兼饱肚嘅午市套餐🤤❄️ 刺身+6件寿司🍣一见到个刺身,都比佢嘅厚度吓亲🫣佢个三文鱼刺身超级厚身😍😍😍食落劲有口感!一啲都唔腥🥰好新鲜仲好肥美😛其他嘅寿司就正正常常,冇乜特别,质素都几好,细细件,一口一件咁🤤❄️牛肉乌冬牛肉同乌冬嘅份量都好多🤤😍就咁食呢个都饱🤣乌冬一啲都唔单调,仲好弹牙🥰仲有好多配菜😛例如粟米🌽同椰菜🥬猪骨汤味道啱啱好,唔会太淡都唔会太咸💓饮左好多汤都冇颈渴🥹细食嘅朋友或者唔太饿嘅话可唔洗加大都得🤣呢度嘅午市套餐真系性价比好高㗎💓午市仲唔洗加一添🤓学生仲有得平㗎!😚人均消费💵: $50-$70性格比: 8.5/10好食程度😋:8/10回头指数💓:9/10🙊

🧊刺身+6件寿司配细牛肉乌冬 $62 8/10
(+$6加大乌冬)
好抵食兼饱肚嘅午市套餐🤤

❄️ 刺身+6件寿司🍣