2022-04-26 90 浏览
疫情放缓,放假梗系要出外走走,呼吸下新鲜空气。观塘码头翻新左,都几好行,有好多櫈,仲比我发现一间性价比非常非常高嘅餐厅,食物同埋环境都一流👍🏼👍🏼观塘海旁都真系几靓,好开扬,仲有几间小店,可以买嘢食,喺海边休息吓,够晒方便。呢间Pizza店,充满惊喜, Pizza系即叫即整,新鲜梗系最好食啦😎😎而且价钱唔贵,仲有套餐,都系几十蚊👍🏼👍🏼辣肉肠pizza估唔到有咁多芝士!饼底唔会太厚,而且非常香脆,配上厚厚芝士同埋蕃茄仔,口感同味道都太正喇!juicy! 炸甜番薯条份量好多,真系好甜,啱晒钟意淀粉质嘅我😎😎唔需要点任何酱汁,一条一条食唔停口!配埋汽水真系一绝👍🏼鸭胸沙律鸭胸厚切,口感唔错。成个沙律系有好多种唔同嘅蔬菜配料组合而成,非常有诚意!仲有我最钟意嘅火箭菜同埋合桃,性价比非常高,而且仲好新鲜,夏日炎炎,两个人一齐分享盒沙律,都几refreshing架~~整体来讲,呢间小店都真系几好,值得推荐,系咁样嘅地理位置,用心制作,价钱又唔会太贵,系唔错嘅选择👍🏼👍🏼

辣肉肠pizza

炸甜番薯条