🎏 港岛吃货系列 — Mini Friday✨ 😌💛#90cp黄店篇💛 #90cp铜锣湾篇 #90cp西餐篇➖➖➖➖➖呢间餐厅相信大家都唔会感到陌生🤣 我系唔知原来铜锣湾都有分店!同埋估佢唔到啲嘢食都几大份,一啲都唔Mini🤫美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星为满分💯)✨ 明太子忌廉带子手卷粉 $178呢个系绝对有惊喜!坦白讲明太子味唔算太出,可能系俾个忌廉盖过咗🙈 但系佢呢个粉嘅口感几似有咬口小小嘅通粉🤣 师兄我见识少,反而觉得佢嘅口感得意! 配上大大粒嘅带子同三文鱼子,都算有啲惊喜🤤✨ 辣肉肠火腿薄饼 $188配料份量都算多,系辣肉肠少咗啲喊出嚟🥲 仲要成个Pizza极多芝士🧀 而且我好钟意佢唔算太厚,薄薄地1块食完都唔会太饱,整体都不过不失啦!🔸 水牛城鸡翼 $98一份五只,肯定啱晒钟意食重口味嘅你🤫 酱汁可以话系多到黐线,但可以进步嘅系个酱汁再辣啲咁就perfect!! 💰Total: $464✅ 呢个价钱嚟讲嘢食都算大份😗 重点系店员服务态度超好,而且环境都唔错,啱晒同朋友食下啰吹下水打
🎏 港岛吃货系列 — Mini Friday✨ 😌💛
#90cp黄店篇💛 #90cp铜锣湾篇 #90cp西餐篇
➖➖➖➖➖

美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)

✨ 明太子忌廉带子手卷粉 $178

✨ 辣肉肠火腿薄饼 $188

🔸 水牛城鸡翼 $98

💰Total: $464

✅ 呢个价钱嚟讲嘢食都算大份😗 重点系店员服务态度超好,而且环境都唔错,啱晒同朋友食下啰吹下水打发时间🤣

❌ 食物嘅质素又未至于去到极好,翻兜机会到一半一半🙈

💡温馨提示💡
餐厅间唔中都会做吓啲优惠或者限时活动,我去𠮶阵时就系身份证中三个指定英文字就可以送餐,做一个都有折🥳 大家密切留意呀!

➖➖➖➖➖
📍 Mini Friday (铜锣湾广场2期) (铜锣湾)
铜锣湾骆克道463-483号铜锣湾广场2期6楼

#90cp_foodie #foodie #foodporn #food #igshop #instafood #foodstagram #hkfood #hkfoodblogger #dinner #hkgirl #饮食男女 #吃货 #吃货人生 #情侣拍拖 #情侣 #香港美食 #相机食先 #拍拖好去处 #拍拖 #旺角美食 #旺角cafe #旺角 #coffeeshop #cafeforchilling #香港好去处 #hkgirl
好似几正😍