2021-11-03 513 浏览
阳一饮食文化🎏今日冇带饭,所以同班同事一齐食~佢地一路都想试下食呢间,但系一路都冇机会食!今日有我系度,佢地终于都的起心肝去食呢间喇!!😗原来社交平台果度系有得睇佢今日系咩Menu!好正!仲可以Whatsapp落单!我地1:00pm落单,佢本身预1:15pm有得拎,隔左5-10分钟度就再通知我地话可以拎得。劲快!呢间铺头位于尖沙咀山林道,所以系几容易行过去既。一去到门口就俾个水帘吸引住,不断流水(呢个水帘几好,水为财💰生生不息)。去到门口,外卖已经pack 好等我地拎,而我地系用现金方式俾钱。我叫左日本叉烧拉面($45),估唔到跟左一只糖心蛋!而汤同面系分开既!今日呢个系胡麻藤椒汤底,非常开胃!唔系话完全好辣,而系辣得啱啱好(微辣),系会越食越上瘾既!味增汤有细粒嫩滑豆腐同昆布,一样非常之出色!卖单$45,性价比非常之高!!朋友食另外几款既丼饭,都话豚肉同牛肉非常之入味!值得一食再食!推介呀!🤤🤤🤤
阳一饮食文化🎏
今日冇带饭,所以同班同事一齐食~

日本叉烧拉面

卖单$45,性价比非常之高!!
10 分钟 (外卖自取)