2023-11-06 163 浏览
而家好多时食茶餐厅小店之类,服务都真系麻麻哋。揾到呢一间茶餐厅小店服务好好,而且食物价钱经济实惠,味道仲唔错,真系值得一赞。好多时平平哋食个饭都会拣啲茶餐厅小店,因为食物多元化呢度午市食物种类都有好多,有中式饭、常餐、焗饭、蛋包饭、意粉、牛扒,三文治、面包、小食等等,真系好多嘢拣。我哋拣咗慢煮咖喱牛腩饭,中式咖喱味道香浓,好好食😋用嚟捞饭一流,而且啲牛腩慢煮非常之腍身,仲有落牛筋、薯仔等等配料。跟餐叫咗热柠茶。另外拣咗吉列鱼柳包配薯条,呢个吉列鱼柳包面包搽咗牛油焗,绝对唔马虎!吉列鱼柳新鲜炸起,仲有蕃茄、生菜、酱汁等等,整个吉列鱼柳包都相当新鲜。薯条当然都系即炸,又热又脆。叫咗冻柠茶,茶味够浓!小食叫咗个蒜香鸡翼,一份有四只,新鲜炸起,生炸风味,有蒜香味好食!