2024-07-10
烧肉LIKE (奥海城2期) (大角咀)而家成日讲MBTI,我自己喺食烧肉方面一定系E人☺️ 一班人齐齐烧肉最过瘾,而且家人、身边好朋友都系烧肉高手🥰 烧埋比我食😋 当然有时一人烧肉可以自主拣自己想食咩就食咩,想点食就点食,烧肉LIKE就可以满足晒两个愿望!💟 牛小排&牛板腱套餐 (200g) $168「烧肉 LIKE」人气之选,牛小排布满网状油花,肉质软嫩,入口即溶😋 牛板腱肉质较结实,牛肉味香浓。一次体验两种截然不同嘅口感❤️💟 和牛 LIKE 套餐 $148「和牛 LIKE 套餐」包含牛板腱、牛舌同特选日本产和牛肩胛肉。日本产和牛肩胛肉嘅油花细致均匀,肉质细嫩,入口融化,散发出浓郁嘅和牛肉味,喺油脂较少、嫩中带爽口嘅牛板腱,以及柔嫩嘅牛舌~地址:大角咀海庭道18号奥海城2期1楼106号舖
💟 牛小排&牛板腱套餐 (200g) $168
💟 和牛 LIKE 套餐 $148