2024-10-23 582 浏览
今日嚟到石门嘅京瑞广场逛下,商场里面有好多性价比高嘅小食店,途经见到有一间专卖韩国🇰🇷料理嘅外卖店,价钱亲民性价比高,而且种类都好多样化,由韩式炸鸡,水冷面,炒粉丝,拌饭,紫菜包饭……..啱晒我哋呢啲唔钟意同人迫,又可以喺屋企叹到韩料理嘅人😍店舖虽然只系外卖店,但系出边都摆设咗好多长枱高凳可供堂食,目测都有好多学生哥同埋居民帮衬。佢哋除咗可以散叫之外亦都有配有好多套餐选择,啱晒一班选择困难症嘅食友们🍜值得一赞👍系店员好细心详尽咁样介绍佢哋边啲系必叫好食嘅食品🤝韩式炒粉丝:烟韧度高,配上猪肉丝,木耳,红萝卜丝🥕洋葱丝,鸡蛋丝加埋黑胡椒粒炒,辣辣地,又香又惹味。芝士🧀牛肉紫菜卷:饭卷份量件件都大大件,好足料,有芝士,萝卜丝,腌萝卜,牛肉,每一口都超级饱满。五花腩紫菜卷:呢个系店员推介👍出边都冇见过有,用原条五花腩煎香再加埋配料,罪恶感满分😂辣牛肉汤:集合咗鲜,香,酸,辣一身嘅汤品。汤头用上牛肉长时间熬制很浓郁。

2024-10-22
8 分钟 (外卖自取)