2021-04-25
睇openrice食评见到好多人话韩正屋抵食,就黎左喱到谂住同朋友食餐劲既我地两个人点左个二人套餐,先上两份前菜,原来可以简小菜口味,好多铺头都未必有得简,加分!我地简左泡菜同菠菜做前菜,泡菜小小酸但依然爽口,而菠菜有阵阵麻油香,唔够喉都可以加$10要多份前菜。然后黎左份散叫既紫菜包饭,表现不过不失,但真系好抵食。出面韩式餐厅要$4,50先一份,而喱到$30都唔洗。跟住黎左份散叫既韩式鸡翼,好香口好juicy,好食!跟住套餐既食物终于黎到~先上豆腐海鲜汤配白饭,好足料!食落辣辣地甜甜地,食唔到辣既朋友都顶得顺!牛仔骨切细件左,食起试黎都方便啲,而且腌得好好味😍最后既石头锅饭可以简猪/牛/鸡,我地简左猪肉,个石头锅饭一上,我同朋友即刻哇左出声,因为真系好大份啊😂😂心谂咁食法做几多运动都唔掂!果然真系益街坊!好抵食!个套餐仲包两杯餐饮,食左咁多野食到咁饱都唔洗$300,即刻有总自己赚左既感觉呢!
跟住黎左份散叫既韩式鸡翼,好香口好juicy,好食!
牛仔骨切细件左,食起试黎都方便啲,而且腌得好好味😍