2023-10-06
我和朋友都很喜欢打边炉,而且无肉不欢,最爱食牛肉,所以任食是最啱我们的。我地叫咗澳洲M5和牛肩胛:牛肉非常新鲜,而且牛肉味十足,口感嫩滑,安格斯牛颈脊,肉质鲜嫰爽,有筋有口感,肉味浓郁,灼几灼就食得,另外仲有好多唔同款既牛肉:美国安格斯牛背峰,薄切封门柳等,全部都好新鲜,牛肉既油花丰满,雪花纹好均匀,牛肉挂满寿喜烧汁后更好味。除咗和牛,仲有越南虎虾、广岛蚝同埋几十款配菜等,都可以去自助区自己夹,配菜选择好多,而区干净企理,值得一赞!饮品仲有果汁汽水任饮。总括而言呢度嘅环境舒服,食物种类丰富,肉嘅质素高,而且菜同丸嘅种类都好多,仲有熟食可以无限添加,出前一丁同辛辣面,用来打边炉真系一流,加上打边炉的汤底,出前一丁吸收晒汤底,真好味。今餐打边炉食得很满足,而且价钱公道,系性价比高,一定有下次。