2024-12-14
100mins Free Flow Steak $258/ppl+1hr Free flow selected beer and wine $98/ ppl是日浓汤当晚系菠菜蘑菇浓汤,调味有少少怪😂菠菜同蘑菇味都唔出,而且比较淡蒜蓉包就不过不失任食配菜:澳洲鸡盐薯条🍟 薯条外脆内软唔错黑醋橄榄油沙律菜🥗 呢个正常发挥焗香草车厘茄 🍅 我最钟意呢个,番茄够清爽可以中和返牛扒既油腻任食小食:墨西哥脆辣鸡翼锤 🍗 调味几香但系鸡肉比较柴卡真炸云吞:皮比较厚入面个陷正常发挥脆脆鱼手指🐟呢个都系正常带头吉列虎虾 🦐虎虾炸得几酥脆唔错吉列酥炸生蚝🦪 蚝有少少腥任食牛扒美国安格斯牛板腱扒: 呢个素质有d飘忽,我地叫左几round,有一两块比较嫩,但系有几块都系煎过头好硬甜品🍧是日雪糕: 豆腐味雪糕整体黎讲性价比几高,呢个价钱可以食到咁多款野食都抵,但系野食就普通大部分都系正常发挥Overall: 6/10
蒜蓉包就不过不失
任食配菜: