2021-10-06
朋友就黎离港😭同佢食farewell dinner,见呢间新开张有8折,环境又几靓就book左台试下,餐厅外面有靓靓夕阳🌇打卡位,同朋友影咗好多靓相留念❤️Set dinner一个价钱包5个courses真系几抵㖞,餐厅环境靓倾计好舒服,背景音乐唔会太嘈几好,重点野食真系好好味,我地都觉得好高质,冇谂过野食由头到尾都好惊喜好味🤣摆盘几靓❤️性价比好高👍🏻👍🏻我地order左几份唔同set一齐share,样样都好好味黑松露杂菌忌廉汤好浓郁,热辣辣好正前菜拣晒3样唔同小食,樱花虾炸杂菜饼外脆内软野味,唔厚粉,照烧汁鲍鱼上面仲有几粒三文鱼子,几新鲜👍🏻加左$30既煎鹅肝最正好厚身好肥美,配埋苹果蓉超正好夹😋劲钟意食鹅肝2款沙律都好足料好健康fresh,配搭match & 好少食到新鲜吞拿鱼沙律,基本上食晒头3个courses都几饱下🤣开头惊份量少唔够饱😅Main course我觉得个烧焗澳洲茄子卖相好吸引靓,好特别,未试过可以成条茄子🍆好似牛扒咁切黎食😅几唔错,朋友觉得个广岛蚝risotto蚝味十足好好味,两款甜品都一流(意式奶冻好滑重奶味 & 抹茶雪糕好浓郁) 食完成餐好满足好饱❤️见新开张未有
黑松露杂菌忌廉汤好浓郁,热辣辣好正
朋友觉得个广岛蚝risotto蚝味十足好好味,
见新开张未有咁多人识得上去帮衬,我地试过一次都觉得好值得推介,衬10月尾前仲有discount,谂住再约其他朋友去食