2023-08-02
依间人气burger店都出名左好耐lu~今次终于有机会试下佢🤩MOO MOO唔洗加一~味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☄️滋味鸡堡🌶 $60大家有冇睇到块鸡扒真系好厚,而且好滑🤓冇得输!唔食得辣既朋友仔都唔洗被个辣椒吓退,因为佢辣味唔出,只会有时渗左少少出黎😂面包都有轻轻㶥过~中意!☀️美式之堡 $63一口咬落去,feel到依个汉堡包好Juicy,用料亦非常丰富,有烟肉、牛肉汉堡、蕃茄、生菜、芝士等等,除有bbq酱、茄汁&沙律酱🤤满足!☀️芝士肉酱薯条 $39芝士肉酱好邪恶但我中意🤓新鲜炸起,份量都好多🤩除左芝士肉酱之外,仲有辣粉,增加了薯条既味道层次😍肉酱带有咸香,同薯条一齐食都算几夹~☀️云呢拿奶昔 $35同平时饮既好唔同,但都几好饮㖞🤤云呢拿味唔重,反而有种好特别的口味,我饮到有饼干味😂更加出奇既系饮落又几顺口!质感方面唔会超级浓稠,好饮冇太大负担👍🏻❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力我丫❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而
MOO MOO
唔洗加一~
☄️滋味鸡堡🌶 $60
☀️美式之堡 $63
☀️芝士肉酱薯条 $39
☀️云呢拿奶昔 $35
❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~