2020-08-15
平日2:30左右到餐厅,都有一半座位坐满,但好彩唔使等位可以直接入去食😋一定要叫呢个鳗鱼寿司,旧鳗鱼睇相就知有几大条啦,仲要劲厚肉🤤旧饭又够细👍🏻 十分推荐呢个软壳蟹系即叫即炸,上咗枱之后都系咁脆🤤连埋啲牛油果同沙律酱一齐食好夹好好食呀😋👍🏻呢个铁板牛油野菌,牛油味真系劲重,同埋份量都好多!个人觉得好抵食😋但男朋友就觉得偏咸咗少少!呢个杂锦天妇罗就唔系好掂啦,首先佢啲粉系查得劲唔均匀,仲要劲厚😩所以炸出嚟系一旧旧粉😂🤦🏻♀️所以食咗一两旧就冇食啦!呢个唔推荐嗌!最后食返个甜品,佢哋呢度嘅雪葩仲有其他水果可以拣㗎!全部都系会用返佢哋嘅水果去装住,望落去好靓呀🥰🥰呢个芒果雪葩味道正正常常,唔会好甜食完成餐饭食返个雪葩好清新好正呀!下次想试菠萝😬埋单三百几蚊, 疫情期间满三百几蚊仲可以送一碟五块嘅三文鱼刺身!好抵☺️☺️下次再黎!