闪光唔饮酒,所以好少同佢去摸酒杯底🥃呢间融合酒吧同西班牙菜嘅Muze Mozz就最适合我哋🤤除咗有超啱我哋胃口嘅菜式,亦都有多种mocktail同cocktail🍹饮唔饮酒都照顾到呢🤭一时兴想饮cocktail但唔知边杯啱我口味🤔最后店员帮我拣咗杯好好饮嘅🤩-🐚白酒忌廉煮青口 $98半壳青口粒粒饱满肥美😍白酒忌廉酱汁有海水嘅鲜味同洋葱嘅甜美,热辣辣食好滋味😋酱汁系精华所在,碟上有烘得松脆嘅多士俾你沾着食,一滴精华都唔浪费💧🍖 榖饲猪鞍串烧 $138猪鞍要煮得好食唔容易,呢个串烧都有中上分数👌🏻👍🏻 厚切嘅猪鞍粒弹牙唔膻,肉质唔会好粗嚡有肉汁,不过可以烧得嫩一啲入面粉粉嫩嫩就更加好啦😚 单吃猪鞍粒已经够味,觉得唔够可以再点埋旁边嘅秘制醋汁食🦐西班牙蒜油海鲜意粉 $138一上菜唔系好睇到意粉🤣事关俾啲海鲜遮住晒🫣青口、蚬贝同大虾盖满意粉上面,样样都新鲜鲜甜👍🏻意粉口感弹牙配上微辣嘅蒜油,无得顶🤤🐟英伦炸鱼薯条 $98即炸即上碟,香脆系必然嘅😍炸浆应该混合过啤酒(?)外层更显松化😙入面嘅炸鱼肉厚冇雪味又软嫩,体积都好大件,薯条香香辣辣,抵食啊-🍸M&M $92想饮杯偏甜酒精味唔重嘅cockt
🐚白酒忌廉煮青口 $98

🍖 榖饲猪鞍串烧 $138
榖饲猪鞍串烧

🦐西班牙蒜油海鲜意粉 $138

🐟英伦炸鱼薯条 $98
英伦炸鱼薯条

🍸M&M $92
想饮杯偏甜酒精味唔重嘅cocktail 呢杯就啱晒喇😉呢杯系职员推荐嘅signature drink 🍸望落虽然简单,但未饮就已经嗅到清新嘅花香味,有啲近淡雅微甜嘅香水🌿cocktail 以vodka 作基底,配以清爽嘅四季柑、青柠、梨同蔗汁,非常易入口☺️不过唔好饮得咁急,会醉㗎🤗

🍹Muze Punch $68
呢杯系无酒精嘅mocktail🌹由橙汁、凤梨汁同香蕉等热带水果混合而成嘅冰沙,望落有啲似充足云朵嘅日落🌄酸酸甜甜加上水果嘅芳香,系一杯开胃嘅饮品
M&M / MuzePunch

🍸 𝕄𝕦𝕫𝕖 𝕄𝕠𝕫𝕫
🏡地址: 旺角西洋菜北街179号地下C&D号舖
☎️电话: 3709 9874
🕙营业时间: 15:00 - 00:00 (Mon-Sun)
———————————————
🌿以上图文由Bobowannaeat版权所有,转发需授权喔
🌿钟意我的分享请 ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ, ʟɪᴋᴇ, ꜱʜᴀʀᴇ & ꜱᴀᴠᴇ ❤️
🌟继续关注我的贴文请𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 @bobowannaeat (ㆁωㆁ*)
英伦炸鱼薯条
M&M / MuzePunch