餐厅: 百芳池上便當 (太古城中心)
资讯:

2020-10-26 99 浏览
好耐无食过鲁肉饭啊!!!!!一起身受到鲁肉饭既召唤去左百芳揾食~餐牌既野都唔贵,2个人叫左2个餐加一个盐酥鸡😀虽然就唔算超级好食,同台湾原味道比当然就比唔上。但肯定好食过观塘个间啊x来了。而且呢个价钱都算大件夹抵食,睇相的话上餐时系倒转左,个面应该系跟个猪扒先岩。成个餐最好味系猪扒,鲁肉偏甜,都多肉汁,捞饭几正。而2杯饮品系跟餐的,都系好甜。。。。极甜乌龙茶🤧下次一定要少甜。整体黎讲,好挂住鲁肉饭去食下止下痕是ok的,但唔会令你觉得美味到感动。如果有人系香港食到超好味好似台湾程味珍咁好味既希望留言介绍下~~~~~些些🤗
好耐无食过鲁肉饭啊!!!!!
一起身受到鲁肉饭既召唤去左百芳揾食~
餐牌既野都唔贵,2个人叫左2个餐加一个盐酥鸡😀
盐酥鸡