餐厅: 百芳池上便當 (大河道)
资讯:

2023-11-06 131 浏览
🍱餐厅名: 百芳池上便当地区: 荃湾评语:香酥炸鸡腿便当 HK$65 - 炸鸡腿通常都即炸 皮系十分脆口 肉汁鸡油亦好多 口感几丰富同埋有粟米同菜好似好健康咁 唔系重口味 便当餐连三款茶其中一款 正常发挥台湾古早味香肠 跟餐+HK$20 - 肥肉多左啲同埋太大粒 有时头尾都㶶左啲 老实讲 我地睇唔到咩系"古早味" 只系觉得系台湾肠结论: 尚算出色既连锁台湾便当食店 食过几次炸鸡腿既水准都稳定 以套餐价黎讲 性价比都高 间中食台湾野可以考虑呢间环境卫生: 🌕🌕🌕🌗🌑 食物味道: 🌕🌕🌕🌕🌑服务态度: 🌕🌕🌕🌕🌑@baifung.hk#百芳池上便当#荃湾美食 #荃湾#鸡腿便当 #台湾香肠#香港 #餐厅 #情侣餐厅 #情侣饮食 #帮你食 #coupleeat #helpyoueat #eatanddrink #hongkong #hkfoodie
🍱
餐厅名: 百芳池上便当