食过性价比高嘅其中一间日式料理餐厅,平时好少去荃湾,原来抵食嘅野咁多!鲔鱼蓉蟹肉鱼籽丼 $98 + 三文鱼刺身 $28/3我地去食系晚市,居然有set系卖紧呢个价!而且仲系包沙律同面豉汤🫨鲔鱼蓉同蟹肉份量唔少,好足料,但蟹肉感觉解冻得唔够,食落有啲硬同干火炙鳗鱼海鲜丼 $118呢款丼就有多好多款,除咗鳗鱼仲有带子、剑鱼、左口鱼,每款都微微火炙过,带出个款鱼嘅油香,食落口好香🤤比目鱼西京烧 $98完全估唔到呢个价居然有2大块,而且烧得好香好有油脂味,皮亦都好香脆,西京汁甜甜咸咸好惹味塩烧深海池鱼鲛 $38每次食烧物鱼头系必叫,虽然唔系鱼身咁啖啖肉,但系食落会好香同啲肉好滑,但估唔到会系用呢个价钱食到!牛舌 $34比起睇相要厚好多,而且仲系好嫩,入口几滑鳗鱼串 $24呢个就唔算太大惊喜,但都系价钱实惠

鲔鱼蓉蟹肉鱼籽丼 $98 + 三文鱼刺身 $28/3

火炙鳗鱼海鲜丼 $118

比目鱼西京烧 $98

塩烧深海池鱼鲛 $38

牛舌 $34
比起睇相要厚好多,而且仲系好嫩,入口几滑

鳗鱼串 $24
呢个就唔算太大惊喜,但都系价钱实惠