2021-09-19 61 浏览
行过几次见到呢间德美寿司,见佢成日都几多人食下,就排队试下😆夜晚8点几去食,都要等10几分钟左右,不过睇佢menu见佢算抵食!眼见以为佢净系得门口既枱位同埋bar位,点知我地被安排再转入去既房,如果有7、8个人,用佢最入呢个位都不错,会好有privacy!放完工,同男朋友都已经好攰,已经唔想再谂食咩。见到个2人set先 $338,有晒我地各自想食既野,就order左呢个😆😂烟三文鱼和风沙律🥗:有一大块既烟三文鱼,不过略嫌汁酱唔够大,沙律菜新鲜既油甘鱼寿司🍣两件、三文鱼刺身:油甘鱼食落带有油脂👍好滑嫩好正😍三文鱼就同出面既差唔多!杂锦天妇罗:成6件,有2件炸虾、冬菇、茄子、南瓜,样样都试到少少,唔会太多炸粉,岩岩好,几香脆!我好钟意食南瓜,好甜🥰🥰日式炒饭:好多唔同款既野食系到,但我都系咁食炒饭!佢用左石锅上,够热入口热辣辣,啖啖不时都食到虾肉👍鲭鱼盐烧: 鲭鱼皮煎得好香脆,做得出有加到盐巴调下味,值得一赞既系唔会食到有雪藏味野菜牛肉锅: 牛肉有成5-6块,但系觉得可以再多少少菜xd但有样好surprise既系系个底到有粉丝😍索晒味,正!成个set仲有跟埋味噌汤同埋每人一份甜品!饱晒😂

成个set仲有跟埋味噌汤同埋每人一份甜品!饱晒😂

🌸我觉得个2人set真系好抵食,同埋应该够成3人食