2021-10-09
呢日同屋企人岀街揾食嘅时候,俾我发现左呢间cafe❤️我就梗系要去试下佢啦👍🏻试完觉得味道都唔错,所以想介绍比大家去试下芝士条($4️⃣2️⃣)呢个芝士条真系要赞一赞👍🏻因为佢炸得够香脆得黎,层炸粉又唔算太厚👍🏻所以食落一啲都唔觉得好腻❤️加上佢嘅芝士味都几够下,而且又够拉丝,食咗佢都真系好满足又好邪恶香煎日本带子芦笋意粉($8️⃣8️⃣)呢个我都觉得几好👍🏻个日本带子煎得啱啱好,唔会话过熟而令到佢嘅口感变得好硬👍🏻相反佢系煎到半熟咁❤️食落仲有少少带子嘅鲜味🥰至于佢嘅意粉系煮得偏软,系kk比较钟意嘅口感,配埋酱汁😍食落超级饱足蜜制辣鸡翼(套餐+$2️⃣4️⃣)呢个有啲似水牛城鸡翼😂食落好酸酸辣辣咁好惹味❤️❤️加上鸡翼嘅肉质够嫩滑😍食咗真系好正法式焦糖炖蛋(套餐+$2️⃣7️⃣)呢个甜品要推荐大家试下👍🏻佢嘅焦糖真心好脆,味道又够浓👍🏻但重点系佢个炖蛋整得好滑好creamy🥰🥰食落够重牛奶味,好啱屋企人嘅胃口❤️钟意焦糖炖蛋嘅你一定要试试焙茶鲜奶(套餐+$2️⃣4️⃣)呢杯焙茶鲜奶都无令我哋失望🙈焙茶味够浓又唔会盖过牛奶嘅味道😍饮落都几好饮又唔会令人觉得好滞👍🏻大家谂唔到饮咩都可以试试
芝士条($4️⃣2️⃣)
香煎日本带子芦笋意粉($8️⃣8️⃣)
蜜制辣鸡翼(套餐+$2️⃣4️⃣)
法式焦糖炖蛋(套餐+$2️⃣7️⃣)
焙茶鲜奶(套餐+$2️⃣4️⃣)