🌸刺身鱼生饭🍣🩷推介🩷性价比好高🤤刺身款式多,好足料,包括有三文鱼、油甘鱼、赤虾🦐、帆立贝、蟹籽、玉子🥚、蟹柳、左口边、八爪鱼🐙刺身好厚身又好肥美,大大只赤虾好爽口😍仲超级鲜甜👍🏻👍🏻🤩好满足🥰🌸烧茄子🍆茄子好香又软滑,配埋沙律酱同埋木鱼一齐食,好惹味😍🌸日式烧牛扒🥩牛扒肉味好浓厚,仲好juicy好入味,我个人觉得唔需要加配酱汁都已经好够味🤭👍🏻🌸鸡翼4只🐓烧鸡翼香味四溢,鸡翼皮好香脆,肉质烧得好嫩滑,唔会烧到有焦味,唔错👍🏻🌸三文鱼鳍🩷推介🩷三文鱼鳍嘅油脂仍然好丰富,仲好香脆可口,肉质好嫩滑,食落口味道香浓鲜甜🤤🤤正🌸油甘鱼鲛🩷推介🩷肉质细嫩,鱼味仲好鲜甜😊厚肉而且入口好甘香,油脂好丰富但又唔会好腻,真系好好味😋🤗🌸鸡泡鱼干🐡烧鸡泡鱼干好香口,好有嚼劲😊😬再配埋沙律酱,更加能突出鱼肉嘅鲜甜味,食到停唔到口,有惊喜🤭➖➖➖➖➖➖💁🏻‍♀️空间位置唔太多,但系餐厅环境舒适,好多人黎依度买外卖,食物质素高,性价比亦好高,好抵食😊👍🏻#hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推荐 #美食 #香港美食 #香港
🌸刺身鱼生饭🍣

🌸三文鱼鳍