一到咗生日月份,就好多朋友纷纷约我食饭。今日有另一个姊妹打俾我,话要同我食生日饭。地点约喺旺角,咁有心梗系收工即刻出去啦。一出到去原来佢话已经订咗枱,地点就系通菜街附近,原来呢度新开左一栋工厦,佢系全部都系食嘢架㖞,我都系第一次来。一想到去已经见到人头涌涌,入面已经全部full晒咁旺人气,未食已经觉得真系唔错啦呢度系日式放题除咗刺身,寿司,炸物,串烧等等以外,佢每一台仲送咗个蒸气火锅嘅火锅仔,仲有一张纸俾你可以自己拣蒸气火锅嘅配料添,好搞笑啊另外呢度嘅野饮同甜品都系可以自己出去拎,选择都算几多。咩都唔讲首先叫刺身, 因为我哋两个都唔算好肚饿嘅关系,所以其实今次主打都系食刺身为主,剩系刺身我哋都叫咗两转啦,寿司反而我哋一件都冇嗌过。刺身好新鲜三文鱼肥美,另外佢嘅白玉吞拿鱼都几值得推荐,冰山贝同荣螺都爽口弹牙,赤虾鲜甜,怪唔得咁多人啦,以放题价钱来讲,呢度嘅刺身真系超晒班呀另外仲叫左d小食同烧物,全部都热辣辣咁上枱实在诚意十足!而且味道亦都不错哪有女人不爱甜?我哋两个留肚就系为咗征战呢个甜品吧同埋雪糕啦!甜品选择都算多啊,我哋试过牛奶布甸。牛奶布甸都冇花冇假真系落足料!牛奶味超级浓朱古力慕

呢度系日式放题除咗刺身寿司,炸物,串烧等等以外,佢每一台仲送咗个蒸气火锅火锅仔,仲有一张纸俾你可以自己拣蒸气火锅嘅配料添,好搞笑啊

另外呢度嘅野饮同甜品都系可以自己出去拎,选择都算几多。

甜品选择都算多啊,我哋试过牛奶布甸。
牛奶布甸都冇花冇假真系落足料!牛奶味超级浓

朱古力慕丝滑而细腻

当然梗系要食埋啲雪糕,成餐先叫圆满啊!雪糕款式都好多,净系呢只雪米磁我哋都食咗好多粒

埋单每人连+1 $250。其实都真系算好抵,因为呢度款式好多,而且食物都好新鲜,怪唔得呢度咁爆场啦
2017-08-18