2020-10-16
今日响长沙湾附近收工,加上好肚饿,想食扒餐,见到有间好抵食既餐厅,于是谂都唔谂就入去食😂见到餐牌已经有惊喜,吉列猪柳只系$20,劲抵食👍🏻,以为好似小食咁细碟,但原来系铁板😱,有两大块,猪柳🐷唔肥,用瘦既地方做材料,肉味香浓,做到外脆内软,加上蒜蓉汁,简直一流,必点菜色👍🏻👍🏻🌟吉列猪柳($20)必点🌟手打牛肉汉堡(半价优惠$24)小弟觉得牛肉汉堡又系餐厅主打既菜色,牛肉好厚身,好浓既牛味,牛肉上面既半溶芝士好大块,而包就煎过,但唔油腻,整得好香口👍🏻👍🏻🌟铁板牛柳($128)铁板牛柳性价比好高,有两大旧,5成熟煮得真系岩岩好,好软熟,牛柳外层煎得好香口,呢个都系必点既菜👍🏻👍🏻🌟瑞士鸡翼 x 芝士焗西兰花🥦瑞士鸡翼好入味,唔会太甜,鸡翼好滑,味道唔错👍🏻而芝士焗西兰花🥦,用左好多既芝士焗,我未见过有餐厅用咁厚既芝士焗,成本会好高,估唔到呢间餐厅用料充足,性价比好高👍🏻两个铁板餐跟餐,所以有雪糕送,食埋雪糕🍦真系好满足😂😂
🌟吉列猪柳($20)必点
🌟手打牛肉汉堡(半价优惠$24)
🌟铁板牛柳($128)
🌟瑞士鸡翼 x 芝士焗西兰花🥦
瑞士鸡翼好入味,唔会太甜,鸡翼好滑,味道唔错👍🏻
两个铁板餐跟餐,所以有雪糕送,食埋雪糕🍦真系好满足😂😂