2022-01-07
呢间火锅装修简简单单有卡位坐几舒服火锅放题分4个餐,价钱由$298至$498。我哋拣咗中高价位- SRF极黑和牛海鲜大满贯吃到饱$398/位。▶️头盘招牌四选一:麻辣鸡煲、老檀酸菜鱼、韩式芝士鸡、味鲜卜卜蚬拣咗酸菜鱼分量刚刚好,酸菜够多、鱼都几滑。叫咗BB辣,几香辣惹味。▶️火锅汤底食完酸菜鱼就拣汤底,汤底八选一,拣咗鲜茄粟米甘笋浓汤。非常足料!▶️海鲜一份:日本扇贝、大连鲍鱼、鲜海虾、2至3款贝类海鲜非常新鲜扇贝、鲍鱼大大只,虾肉质爽口,几款贝类都鲜甜。▶️ 另外仲有美国牛肉大满贯• SRF金标 极黑和牛• 极上安格斯牛小排•手切美国封门柳•严选美国牛板腱•严选美国牛下肩•精选美国金钱展•特级美国牛胸爽•高级美国雪花肥牛卖相唔错,而且每款牛嘅牛味都好香,有惊喜! 食完碟牛觉得性价比高😋▶️除咗以上定量嘅食物,仲有其他任食嘅配料,真系一定食到你饱饱!最后我好欣赏佢嘅甜品,你可以喺出边自己配搭。有仙草、芋圆、豆腐花、芝麻糊、红豆,捞埋一齐真系好好食,我就食咗两碗🙈🙈🙈呢个火锅店有惊喜,性价比高,值得一试!
吃到饱$398/位。
▶️头盘招牌四选一:
麻辣鸡煲、老檀酸菜鱼、韩式芝士鸡、味鲜卜卜蚬
▶️火锅汤底
▶️海鲜一份:日本扇贝、大连鲍鱼、鲜海虾、2至3款贝类
海鲜非常新鲜扇贝、鲍鱼大大只,虾肉质爽口,几款贝类都鲜甜。
▶️ 另外仲有美国牛肉大满贯
•严选美国牛下肩
•精选美国金钱展
•特级美国牛胸爽
•高级美国雪花肥牛
呢个火锅店有惊喜,性价比高,值得一试!