2022-05-12
系香港出名嘅炸鸡店🥰嚟呢到梗系要食炸鸡啦!话说我食到上瘾🤤间唔中要报道🫡今次系食lunch,大概等15分钟就有位😝✨大葱炸鸡 $103主角当然系炸鸡啦!想叫辣味嘅芝士炸鸡,但无晒🫣今次又encore大葱芝士炸鸡喇!大葱味都几突出,有葱香味特别开胃🥹炸鸡无骨,食起嚟好方便,而且佢嘅炸粉唔厚,唔会食到食口都浆,仲炸到外脆内嫩,肉质都唔错🫡食炸鸡最惊鸡肉无味好寡…但nene 鸡件腌得好入味!呢点要赞下!🤤质素有返咁上下🤣推荐大家去nene 要试炸鸡🥰✨芝士炒年糕拌拉面 $68中规中矩嘅拉面,年糕偏软林,唔烟靭,应该系煮好放咗一段时间🥹拉面还好,几弹牙!呢个餐有芝士,有蛋又有年糕,全部都系好邪恶好滞嘅野😆要同人share先食得晒😝✨韩式泡菜部锅 $68每次嗌呢样菜,必定会比同行朋友话🥹🙎🏽♀️:出嚟食野就唔好嗌啲屋企都煮到嘅公仔面啦!谂谂下 佢有佢道理😆但我难得出嚟食,就系想食啲自己想食嘅野haha🫶🏼部队锅料好足!性价比几高!泡菜汤辣度啱啱好,不过泡菜有啲少,得3-4片左右🥹,汤底带有奶香味,个人几钟意奶香味,可以中和返辣味,唔食得辣嘅都可以放心食😆除左午餐肉、粉丝等常见嘅料,入面有饺子,饺
✨大葱炸鸡 $103
✨芝士炒年糕拌拉面 $68
✨韩式泡菜部锅 $68
部队锅料好足!性价比几高!泡菜汤辣度啱啱好,不过泡菜有啲少,得3-4片左右🥹,汤底带有奶香味,个人几钟意奶香味,可以中和返辣味,唔食得辣嘅都可以放心食😆除左午餐肉、粉丝等常见嘅料,入面有饺子,饺子吸晒汤汁,一咬就爆汁,几好配搭!🤣部队锅仲配大大碗白饭,细食嘅记得要走饭/少饭喔🙈
设加一服务费
总结:总结:会为左炸鸡再嚟帮衬😝等我🥹🫶🏼🫶🏼🫶🏼