呢排爱上食生蚝, 发现社交平台有个生蚝关注组, 话可以在订位时说明喺食”生蚝谷友海鲜拼盘套餐”, 只需$298在12月份铜锣湾分店期间限定, 不过1月已加价, 请大家book位时问清楚💭。海鲜套餐🍽️有五款海鲜及一枝白酒🍾, 详细介绍如下:-六只美国中码生蚝👍生蚝比较瘦削, 但都算新鲜, 爽口及有少少矿物味-原只波士顿龙虾🦞👍目测有成12吋😜, 肉质比较实, 但都算多糕鲜甜-四只翡翠螺😋有惊喜, 爽弹有赵头, 有鲜味😋-半磅BB花甲👍半磅大概有15只, 不过这不是沙白而是蚬, 但都算鲜甜, 我有3只有沙, 我朋友那碟有2只有沙😐六只纽西兰青口👎细细只又唔鲜甜, 唔算太新鲜, 我朋友那碟少了两只, 不过事后食完睇番啲相先发现到, 不过唔算好食所以都无蚀🤭意大利爽甜白酒一支😋比较清爽有少少花香味及蜜糖味, 配合海鲜非常一流👍由于餐厅环境细细地, 坐得都比较迫挟, 不过都算 干净企理, 服务中规中矩。一人可以叫一set海鲜拼盘, 唔限时慢慢坐, 确喺同朋友欢聚嘅好地方🥳; 白酒饮唔晒仲可以拎走添😜, 性价比都算高嘅一餐👍。

海鲜套餐🍽️有五款海鲜及一枝白酒🍾, 详细介绍如下:

-六只美国中码生蚝👍
生蚝比较瘦削, 但都算新鲜, 爽口及有少少矿物味

-原只波士顿龙虾🦞👍
目测有成12吋😜, 肉质比较实, 但都算多糕鲜甜

-四只翡翠螺😋
有惊喜, 爽弹有赵头, 有鲜味😋

-半磅BB花甲👍

六只纽西兰青口👎

意大利爽甜白酒一支😋
比较清爽有少少花香味及蜜糖味, 配合海鲜非常一流👍

$327.8 (晚餐)