2021-01-14
🍴 OCIO特选全日早餐 ($88) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 好足料嘅全日早餐,望到都觉得好饱肚!沙律菜食得出几新鲜,炒蛋炒得几滑有水准,薯条炸得香脆,鸡扒都几大嚿同厚肉。窝夫就新鲜整好,配上我钟意嘅枫糖浆,正! 🍴 奥斯芝士肉酱熔岩热狗 ($58) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 芝士肉酱多到流哂出黎,完全覆盖左条肠,包嘅皮烤到有少少脆,整体唔错!薯条就份量都系好多,食完超饱! 🍴 冻朱古力咖啡 (+$16) + 曲奇云呢嗱奶昔 (+$22) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 饮品嘅份量都好大杯,而且几好饮。想特别啲可以试吓佢哋嘅奶昔,曲奇云呢拿奶昔好似饮紧Oreo麦旋风咁,不过又唔会太甜,推介! .............................. Ocio (烟厂街) 地址📍: 旺角烟厂街33号朗廷轩地下B舖 总评分: 8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 环境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 服务👨🏻🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 卫生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️
🍴 奥斯芝士肉酱熔岩热狗 ($58) ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocio (烟厂街)
地址📍: 旺角烟厂街33号朗廷轩地下B舖
总评分: 8/10