2024-04-11 28 浏览
经过见到呢间韩国菜啲装修几靓,见价钱唔贵,menu又几啱心水,就入去试试。一人餐做紧特价$78,我同朋友分别叫咗一人便当套餐同一人炸鸡套餐,再叫多咗份鸡胸肉沙律。鸡胸肉沙律啲肉都几多,捞埋芝麻酱食几好食,清新开胃。便当套餐嘅主食我哋拣咗紫菜包饭,配料拣咗烤牛肉。好钟意食韩式紫菜包饭,有阵好香嘅麻油味,配料丰富爽口;烤牛肉份量都几多,餐厅好细心噉畀埋烤牛肉嘅汁,甜甜地几好食;个蛋卷都有惊喜,烧得几靓仔,口感松软,富有蛋香😋套餐包埋杂锦小食3P,即系炸带子、炸芝士同炸春卷。春卷嘅造型几得意,好长好大条;炸带子外脆内软,炸芝士又香又浓,重可以拉丝🤤炸鸡套餐嘅炸鸡我哋拣咗牛油蜜糖味,鸡件都几大嚿,外层香脆,中间啲肉留有肉汁,牛油蜜糖又香又甜;主食拣咗炒粉丝,炒得几好,唔会痴埋一嚿又唔会好油,弹牙入味。跟餐叫咗芒果汁同特饮草莓乳酪梳打,杯特饮卖相唔错,酸酸甜甜好refreshing👍🏻
鸡胸肉沙律啲肉都几多,捞埋芝麻酱食几好食,清新开胃。