2021-03-27 95 浏览
依间餐厅绝对系性价比高嘅餐厅!依间餐厅装修几靓,文青feel,气氛好chill~ 都几适合打卡,仲要系pet-friendly,见到有客人带埋狗仔嚟食,有啲似去左西营盘个边咁,下次带埋狗仔嚟chill下都唔错。今次试左佢地嘅lunch~1️⃣纽西兰托托蚬我本身好怕食贝壳类嘅海鲜😂但系见到好多人都叫,所以胆粗粗嗌嚟食。有三只味拣,sake同埋椰汁,最后staff推介左椰汁。食落去有鲜味,蚬肉好肥美👅 2️⃣和风鸡肉意粉依个有啲surprise,好惹味👅我依啲重口味人士就觉得几好食 😋,但系啲鸡肉唔系好多,如果多少少就正啦!! 意粉真系好味,下次去餐厅都会想叫多一次~3️⃣天妇罗乌冬个乌冬几好食,天妇罗啲粉好似比较多,可能我本身麻麻哋食天妇罗🍤 整体上比较清淡
依间餐厅绝对系性价比高嘅餐厅!
今次试左佢地嘅lunch~

1️⃣纽西兰托托蚬
纽西兰托托蚬