2022-05-29
🍴想搵間性價比高嘅餐廳食過簡單晚餐🥣呢間澳葡牛奶餐廳就一定係一個唔錯嘅選擇喇🍴呢度嘅餐牌食物選擇相當之豐富😍仲有好多澳門地道嘅小食添❤巨型豬扒包🍔正宗雙皮奶🍮葡撻🥧應有盡有🥳而且食物份量仲好大份添👍🐂葡汁牛脷焗飯 $66:若果你同我一樣都好鍾意食牛脷嘅話😍呢個就一定要推介俾你喇👍佢呢個牛脷炆得好琳😋而且仲夠厚身添🥳🍤吉列大蝦蛋蓋飯 $62:呢個我揀咗照燒汁❤吉列蝦炸得好香脆🔥🈶️驚喜呢👍🔥炸馬介休球 $33:入面似有薯蓉🥔口感一流👍味道啱啱好呀😍🥟香炸韭菜餃 $28:咬落去脆卜卜🔥仲有好多韭菜喺入面❤唔錯👍🧁葡撻$12:澳葡菜必食葡撻❤信心保證😋🍮熱杏汁燉奶$28+熱正宗雙皮奶$26:估唔到仲可以係食埋咁正宗嘅甜品🍮大滿足呢☺️🍵+ $12 宇治金時鮮奶:估唔到茶餐廳都會有宇治綠茶🍵多拉少甜❤️味道適中👍☕️熱韓國有子蜂蜜茶:跟餐包埋🥳食完煎炸嘢🔥潤喉一流👍
🧁葡撻$12:澳葡菜必食葡撻❤信心保證😋
☕️熱韓國有子蜂蜜茶:跟餐包埋🥳食完煎炸嘢🔥潤喉一流👍