2022-12-13 386 浏览
💯今次呢间餐厅真系卧虎藏龙呀🉐️佢哋位置虽然喺荃湾一个唔起眼嘅地方📍但系个日我哋去度餐厅已经坐无虚席🪑我哋仲等左一阵位添😅🐽吉列三元黑豚拼吉列广岛蚝 $88🌈喜欢香口嘅我超爱日本菜里面嘅吉列做法🔥呢个吉列三元黑豚拼吉列广岛蚝真系啱晒我嘅口味🔥炸黑豚嘅炸粉口感同平时出街食嘅🈶️好大分别😍佢哋嘅炸粉唔单止系薄薄的👍而且炸粉仲好幼滑🔥炸出黎嘅黑豚又香又脆口呢👍👍呢个价钱仲🈶️埋吉列广岛蚝🦪性价比高💰真系劲抵食、水准超班🥳🥳🐔大阪风竜田掦炸鸡$52🌈唐掦炸鸡大家就成日食🔥但系佢地呢度嘅炸鸡做法系比较少见嘅「竜田掦」🐔呢个炸粉系店主特别order返黎👍所以口感同出面食开嘅好唔同🉐️鸡腌得好入味🔥用呢个炸粉炸完嘅鸡并埋一齐真系特别好有咬口🥳而且粉薄又脆卜卜🔥抵食🈯️数爆灯✅💯🌈 +$8 升级套餐:🔸前菜:呢个带子群边好粗状💯加埋个汁我就劲喜欢呢👍🔸渍物:腌咗嘅萝卜味道酸酸又唔系好甜👍而且仲劲爽口✅送饭一流❤好开胃👍🔸味噌汤:呢个味噌汤🈶️好大只有壳嘅蚬架❤正呀🥳🔸热玄米茶:呢个价钱可以🈶️呢杯咁香嘅玄米茶🔥重点系真材实料唔系茶包❤真心系好有诚意呀🥳🥳🍡迷你章鱼烧 $28/6粒 🌈我哋系劲钟意食章鱼烧架🍡所以见

🐽吉列三元黑豚拼吉列广岛蚝 $88

🐔大阪风竜田掦炸鸡$52

🌈 +$8 升级套餐:

🔸前菜:呢个带子群边好粗状💯加埋个汁我就劲喜欢呢👍

🔸味噌汤:呢个味噌汤🈶️好大只有壳嘅蚬架❤正呀🥳

🍡迷你章鱼烧 $28/6粒

🌈我哋系劲钟意食章鱼烧架🍡所以见到🈶️都一定会叫黎试吓😍今次我哋拣咗明太子酱添🔥yummy yummy🥳🥳
  • 吉列三元黑豚拼吉列广岛蚝
  • 大阪风竜田掦炸鸡