2020-11-30
太子高质日本菜,价格亲民,鱼生饭配搭种类又多,一定有一款啱你。唔钟意食鱼生都会有热食同炸物。同埋佢哋嘅摆盘都好靓,打卡一流,见到啲食物会有开心嘅感觉。🥰🥰👉🏻三文鱼鱼籽海胆饭👈🏻,极推介,三文鱼系厚切,好生鲜,又有咁多海胆,海胆味道系鲜甜,超级新鲜,咁嘅价钱有咁多海胆,抵食,无得输。👍🏻👍🏻蟹籽沙律里面嘅青瓜唔会干争争,都有好多蟹籽同蟹柳,不过沙律酱多咗啲,味道对于我黎讲就浓咗少少。🙈🙈杂锦天妇罗炸得好脆,无油益味,虾新鲜弹牙,冬菇好厚身,赞👍🏻,另外有两块南瓜,两块番薯,对于中意食天妇罗既我黎讲就好正。🥳油甘鱼寿司,怪兽三文鱼寿司都系厚切,都劲生鲜。👉🏻拖罗鱼籽带子恋👈🏻真系必食,一啖摆入口,口感好丰富。我地仲叫左法国生蚝,都好大只,超级新鲜呀,味道鲜甜,有少少海水嘅咸味。系近年食过最新鲜既生蚝,🦪店员话生蚝系即开即食,怪唔之得咁新鲜。怪兽三文鱼刺身超级厚切又好味😍诚意推介 带子刺身都超正,下次一定要再食刺身。面豉汤都值得一提,因为佢唔会好咸,饮起黎好舒服,仲有好多海带系入面,全部比我饮晒😂😂我谂餐厅系新开,环境干净,侍应都好友善。楼上坐位有好多日式嘅挂帘做装饰,感觉舒服。整体黎讲,
我谂餐厅系新开,环境干净,侍应都好友善。楼上坐位有好多日式嘅挂帘做装饰,感觉舒服。整体黎讲,高质!!