2017-08-22 258 浏览
今日又嚟到屯门,呢排去得太多屯门真系唔系好谂到食咩好。嚟到门口望一望佢个餐牌,原来转左新餐牌多左all day breakfast。反正食其他野都食到闷闷地,所以不如试下呢个新menu啦。虽然想试新野,咁都无理由叫两个all day breakfast,所以最终叫左一个all day 一个主菜。All day breakfast 都有几个组合,今次试食汉堡扒+烟三文鱼沙律+薯条+烟肉+蒜蓉法包另加粟米磨菇忌廉汤长通粉,仲要包饮品,真系好大堆头!先嚟个长通粉先,我觉得系粟米磨菇忌廉汤汤底+意粉,当佢系一个汤就差不多,长通粉嘅份量就唔算太多。至于主菜嘅肉食类望落份量都算几多,而且又薯条又蒜蓉包咁,几样野加埋都只系$59,性价比都几高。呢个价钱,当然唔可以同百几蚊一个all day breakfast 比啦!点计佢有咁多野食,点都系抵食嘅!另一个汁烧猪仔骨拼薯条要$88,猪仔骨size都算正常,不过猪仔骨嘅肉就比较少。好彩all day breakfast 𠮶边有d肉食补番下。猪仔骨嘅味道唔错嘅,薯条亦都炸得几脆。另加$15要多个是日沙律,$15嘅沙律份量就好似细左少少,如果多番少少就好d。

2017-08-16