2023-04-09
复活节假期,训到晏一晏,skip左早餐,直接出去食lunch!又可以悭返一餐🤪想揾间可以坐得耐啲嘅餐厅慢慢hea,上网睇呢间餐厅好多好评,于是就试吓有冇实力先!餐厅座位唔多,胜在够阔落,够舒服!每张枱有一樽玻璃水,方便自己针!今日假期都有午餐套餐,款式都好多选择,有牛角包,有意粉,有全日早餐,送黑咖啡!太后简左份大盘子全日早餐,贪佢乜都有!而我就拣咗个G餐-香浓意大利饭纽西兰肉眼!食物一上,果然系名不虚传,真系好大盘子!喱份全日早餐总共有12款食材,牛角窝夫,巴马火腿,烟三文鱼,牛乳炒蛋,烟肉,两款德国肠,炒菇,煎蕃茄,茄汁豆,沙律!一睇个样就知丰富!食落味道都好唔错👍炒蛋好滑,烟三文鱼同沙律都好新鲜!食完呢份早餐,饱到今晚都唔使食!到我嘅意大利饭,啲饭粒粒分明,食哂都唔会济!肉眼扒份量好多,有成六块!我要七成熟,整得恰到好处,唔韧!另外,我哋两个都加咗$25转特饮!太后饮玫瑰鲜奶咖啡!太后话好香玫瑰花味,咖啡唔会好浓!我唔饮咖啡,所以叫左杯苹果柠檬玫瑰花茶!饮完一杯花茶,叫侍应加多一次热水,都仲好够味!唔经唔觉喺间餐厅hea 咗成两个钟!😜整体嚟讲,食物同环境质素一流!冇得输!仲要免
餐厅座位唔多,胜在够阔落,够舒服!
每张枱有一樽玻璃水,方便自己针!
肉眼扒份量好多,有成六块!我要七成熟,整得恰到好处,唔韧!
我唔饮咖啡,所以叫左杯苹果柠檬玫瑰花茶!
饮完一杯花茶,叫侍应加多一次热水,都仲好够味!
唔经唔觉喺间餐厅hea 咗成两个钟!😜
整体嚟讲,食物同环境质素一流!冇得输!仲要免收+1!下次会嚟试呢度嘅晚餐🤩