餐厅: Itamama (何文田廣場)
资讯:

2022-01-18 902 浏览
今日同屋企人一行4人去咗食Tea, 第一次食估唔到比想像中好😊。餐厅装饰得几靓,食物质素好,最重要系价钱亲民!我哋食叫4个tea, 男人叫焗饭,女人叫Bagel 龙虾汁蕃茄焗猪扒珍珠饭牛肝菌汁烤鸡焗珍珠饭呢两个焗饭个人觉得以Tea set 价钱黎讲,份量同质素都系水准以上。猪扒同鸡肉一啲都唔干,口感十足汉堡扒煎焗流心蛋Bagel包芝士炒蛋Bagel 包呢两个Bagel 包,味道唔够正宗,因为包嘅质地唔似Bagel似普通面包🥯,而流心蛋就熟咗少少唔够流😅,不过薯条脆口补返,同埋食物够热唔会冻冰冰,整体都可以接受。4个set 都有跟饮品,我哋叫咗两杯热朱,1杯热柠茶,1杯热咖啡☕️,味道茶餐厅质素。整体而言,咁嘅价钱、食物质素同餐厅环境,我觉得物有所值

我哋食叫4个tea, 男人叫焗饭,女人叫Bagel

龙虾汁蕃茄焗猪扒珍珠饭

牛肝菌汁烤鸡焗珍珠饭

。猪扒同鸡肉一啲都唔干,口感十足

汉堡扒煎焗流心蛋Bagel包

芝士炒蛋Bagel 包

整体而言,咁嘅价钱、食物质素同餐厅环境,我觉得物有所值