呢间型格Cafe以HIPHOP文化为主题 主打美式汉堡, 手冲咖啡, 手工啤酒, 特式调酒🙌🏻店内有多幅香港涂鸦艺术家UNCLE 创作嘅GRAFFITI 充满街头文化🎨夜晚仲会有霓虹灯变成小酒馆 超有feel🍻嚟食个包打下卡最好不过😌.📌鱼柳汉堡 $55汉堡包身好软熟 又香甜 似系用左牛油包 再搽上牛油烘热 牛油味更浓郁🧈烘过之后 keep住包底脆卜卜 口感做得唔错🍔估唔到会有双层鱼柳咁多 仲有块芝士 抵过M记‼️鱼柳炸过 不过有汁 所以淋左 冇汁嘅位会好啲💦如果沙律菜同蕃茄调一调位 应该就有一边会脆🍅🥬鱼虽然冇鲜味 但胜在够滑🐟配埋酸瓜酱 好新爽🥒.📌吉列猪汉堡 $55吉列猪扒配酸甜黄芥末酱 好夹🫶🏻不过吉列皮太厚 块猪扒又好薄身 所以食落似食紧炸皮咁 冇乜肉香口感😢同埋都系有同样问题 个汁搞到佢淋左啲🫣.📌滋味粒粒巨虾汉 $90 -> $135呢款+$10转左做暗黑竹炭包 超型格 衬番间店🖤包身同样松软 不过就冇左牛油包咁香甜 感觉就轻盈啲😛虾饼系三款最好食嘅 食到粒粒爽弹虾肉 好足料 应该炸过 会带点微脆🦐不过就偏咸左少少🤏🏻配左自家海鲜酱 酸酸地咁 几开胃🤤另外+$5要左
📌鱼柳汉堡 $55
鱼柳汉堡

📌吉列猪汉堡 $55
吉列猪汉堡

📌滋味粒粒巨虾汉 $90 -> $135
呢款+$10转左做暗黑竹炭包 超型格 衬番间店🖤包身同样松软 不过就冇左牛油包咁香甜 感觉就轻盈啲😛虾饼系三款最好食嘅 食到粒粒爽弹虾肉 好足料 应该炸过 会带点微脆🦐不过就偏咸左少少🤏🏻配左自家海鲜酱 酸酸地咁 几开胃🤤另外+$5要左洋葱 炒香过 软淋清甜🧅建议+$30试埋大啡菇 好厚身 又软滑 劲juicy爆晒汁 浓浓菇香🍄
滋味粒粒巨虾汉

📌套餐 +$18
包粗薯条同指定饮品 其他饮品就原价-$10 食完真系大满足🤰🏻
📌甜薯条 +$10
番薯条好清甜 炸到外脆内绵滑 干身唔油腻 唔点茄汁已经好好食🍠
甜薯条

📌芝士墨西哥粟米片 +$10
面头洒满芝士粉 咸咸甜甜 份量劲多 满满一盒🧀️点埋sour cream 好解腻 够晒酸好开胃😆
芝士墨西哥粟米片

📌炸洋葱圈 +$10
洋葱圈炸皮唔算太厚 脆卜卜 洋葱清甜多汁🧅
炸洋葱圈

📌士多啤梨Smoothie +$38
卖相真系好靓 打卡一流❣️汉堡包配smoothie 邪恶绝配😈士多啤梨果香好浓郁 酸酸甜甜🍓佢唔系平时雪糕奶昔咁thick咁杰 系偏沙冰口感 夏天饮够晒爽🧊饮到最后啲忌廉融晒 奶味更加香浓🥛
士多啤梨Smoothie

📌芒果Smoothie +$38
芒果味好浓 呢杯会相对甜啲 不过唔系假药水甜味 带微微酸味 都唔错🥭
芒果Smoothie

📌Cold Americano +$25
估唔到汉堡包店都有咖啡饮 咖啡豆系我钟意嘅 酸味同苦味平衡得好好☕️搭配炸物同汉堡 好解腻👍🏻
Cold  Americano
鱼柳汉堡