2022-02-24 29 浏览
今日经过土瓜湾分店,见到好多人排队买寿司,我就凑热闹,行左入去睇下有咩食。拎左份menu睇,见到款式好多,寿司、手卷、刺身、丼饭都有。门口放左一个柜,系包装好既外卖寿司,见每件都刺身都好大块,就决定试下刺身。首先不得不推荐系三文鱼腩刺身!里面有2块,两块都非常肥美,食落味道好鲜甜,相信食材非常新鲜,有种入口即化既感觉。三文鱼刺身都一样出色,新鲜而且厚切,啖啖都令人回味无穷。本身好中意食带子刺身,所以特别期待试下佢既带子,结果冇令人失望,味道好鲜甜,口感柔嫩,以呢个价钱黎讲好抵食。总括而言,呢个寿司外卖店算系高性价比之选,最近疫情严重,大家放工后谂唔到买咩外卖,不妨一试。