餐厅: CHICKEN FACTORY (荃新天地2)
资讯:

2022-05-07 540 浏览
价钱惊喜!人多叫外卖APP可以52-61蚊连运费食到半只烧鸡?!仲要包一支大大支胶樽饮品宜家好多外送食店宁愿唔做跟餐饮品都费事倒泻比人投诉。呢间直接送你一支胶樽装冷泡饮品,好有诚意呢。同事选既系柠檬洛神花冷泡饮,饮落唔甜,酸味丰富适合食鸡餐解油腻。仲要一赞佢唔系用胶盒装,纸餐盒感觉环保好多!其中同事叫左:1.麻辣无骨鸡饭配紫菜萝卜鸡汤(折扣后$50.4)原来麻辣汁另上,适合怕唔食得辣既人士同事评价:鸡肉少少鞋,但个油饭真系好好食,好香葱油味,份量亦饱肚。萝卜汤细细碗,好浓萝卜味。2.牛肝菌烤鸡餐(半只)配烤杂菜+香草焗薯连一支冷泡饮品(折扣后52.2)呢个价钱有半只鸡有配菜仲有一支冷饮,真系无得弹!唔好睇只鸡好似好细,都好多肉,d肉唔干身,有味腌过,配上酱汁好滋味同事食完鸡饭黎试少少烤鸡,佢觉得烤鸡肉质好食d我就一定要大赞薯仔了,每只都软绵而入味食完一只又一只!不过都好强既孜然味,我好ok,唔喜欢既朋友要小心拣了呢个份量同配菜同事都捧住肚话好满足。如果觉得咁样唔够饱,可以系三项配料中选择饭+薯仔,咁就大胃王都够食了。整体黎讲呢间餐厅一定会encore之余,亦值得揾机会堂食一下!
价钱惊喜!
宜家好多外送食店宁愿唔做跟餐饮品都费事倒泻比人投诉。
呢间直接送你一支胶樽装冷泡饮品,好有诚意呢。
仲要一赞佢唔系用胶盒装,纸餐盒感觉环保好多!

其中同事叫左:
1.麻辣无骨鸡饭配紫菜萝卜鸡汤(折扣后$50.4)
原来麻辣汁另上,适合怕唔食得辣既人士

呢个价钱有半只鸡有配菜仲有一支冷饮,真系无得弹!
同事食完鸡饭黎试少少烤鸡,佢觉得烤鸡肉质好食d

我就一定要大赞薯仔了,每只都软绵而入味
食完一只又一只!
不过都好强既孜然味,我好ok,唔喜欢既朋友要小心拣了
呢个份量同配菜同事都捧住肚话好满足。

麻辣无骨鸡饭配紫菜萝卜鸡汤
牛肝菌烤鸡餐(半只)
2022-05-06
45 分钟 (外卖送餐)
麻辣无骨鸡饭配紫菜萝卜鸡汤
牛肝菌烤鸡餐(半只)
  • 半只烤鸡餐(配菜焗薯)